ГАРАНЦИЯ

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

Прeдлагани продукти

Takeled.net предлага богата гама продукти за осветление от водещи и утвърдени производители. При нас можете да поръчате над 4000 артикула в различни продуктови групи, предназначени за дома, офиса, търговски обекти, хотели, обществени и административни сгради, производствени предприятия, паркове и улично осветление.

Гаранция

За свои продукти takeled.net, осигурява гаранционна поддръжка, съгласно условията, описани на придружаващата продукта опаковка.

Като гаранционно събитие се приемат дефекти, възникнали в процеса на нормалната експлоатация за времето на гаранционния период и в съответствие с действащите закони и други разпоредби в Република България.

Гаранционното обслужване се осъществява при представяне на закупения продукт в наш офис, в оригинална опаковка и касова бележка, удостоверяваща датата на закупуването.

Всеки от нашите продукти се приема за гаранционно обслужване само в пълен комплект с оригинална опаковка, гарантираща безопасното й транспортиране. Условие за извършване на гаранционно обслужване е отсъствието на деформации, видими щети или следи от неправилна експлоатация или транспорт на изделието и неговата опаковка.

Повреди, дължащи се на неправилно транспортиране, неподходящо съхранение, неспазване на указанията за експлоатация, неизправности в електрическата мрежа, опит за отстраняване на дефект от неупълномощени лица или по други причини, независещи от доставчика, не се признават за гаранционни.

РЕКЛАМА

Уеб дизайн и оптимизация

Поръчайте Вашия фирмен уеб сайт на цена от 350 лева!

Конусовидни свредла

Качествени стъпални свредла от HSS стомана!